Hotel IBERIA***

Týdenní menu

Pondělí     10.12.2018

Polévka     0,22 l Frankfurtská s párkem  17,- Kč

Menu I.     200 g Vepřové koleno pečené na divokém koření s kořenovou zeleninou se šťouchanými brambory a zelným salátem 94,- Kč

Menu II.    300 g/120 g Zapečené těstoviny s kuřecím masem, listovým špenátem a smetanou 94,-Kč

Menu III.  300 g/100 g Míchaný listový salát s cherry rajčátky, grilovaným Hermelínem, divokými brusinkami a bagetkou 94,- Kč

Úterý      11.12.2018

Polévka     0,22 l Drůbeží vývar s rýží a zeleninou  17,-Kč

Menu I.     150 g Kuřecí prsíčko na roštu s pepřovou omáčkou a americkými bramborami 98,- Kč

Menu II.   150 g Smažený vepřový kotlet s bramborovou kaší a kyselým okurkem  94,- Kč

Menu III. 300 g Hrachová kaše s klobásou na roštu a kyselou okurkou, chléb 92,- Kč

 

Středa      12.12.2018

Polévka       0,22 l Uzená s masem a kroupami  17,-Kč

Menu I.      120 g Vepřová kýta na smetaně s karlovarskými knedlíky  94,- Kč

Menu II.    120 g Kuřecí prsíčka v sýrovém těstíčku s vařenými brambory maštěnými máslem 93,- Kč

Menu III.  150 g Teplá šunka s hráškem a karotkou na másle s vařenými brambory 90,- Kč

Čtvrtek   13.12.2018

Polévka      0,22 l  Čočková na kyselo s brambory 17,- Kč

Menu I.      120 g Hovězí nudličky na houbách s dušenou rýží  95,- Kč

Menu II.     250 g Konfitované kachní stehýnko s dušeným červeným zelím a houskovými knedlíky 115,- Kč

Menu III.    300 g Bramborové střapačky s kysaným zelím a uzenou krkovičkou s opečenou cibulkou  92,- Kč

Pátek   14.12.2018

Polévka      0,22 l Dršťková  17,- Kč

Menu I.      150 g Filé ze pstruha na vlážném čočkovém salátku  119,- Kč

 Menu II.    150 g Mixed grill z vepřové panenky, kuřecích prsíček a hovězího roštěnce s bylinkovým máslem a opečenými brambory s tatrskou omáčkou 110,- Kč

 Menu III.   300 g Rýžový nákyp se švestkami  90,- Kč