Hotel IBERIA***

Týdenní menu

 Stálá nabídka:

Dušená zelenina na másle s holandskou omáčkou 100 g                    90,-Kč

Salát Badalona s kuřecím masem a francouzským dresinkem, toust    99 Kč

Řecký salát s olivami a Feta sýrem                                                   90 Kč

Pondělí       20. 1. 2020

Polévka:        Ruský boršč      19,- Kč 

Menu I.         Zbojnické kuře s vařenými brambory a zelným salátem     95,- Kč 

Menu II.        Vepřová plec a lá Bažant s dušeným špenátem a bramborovými knedlíky      98,-

Menu III:       Míchaný listový salát s čerstvou zeleninou a grilovaným Hermelínem, brusinkami, jogurtovým dressingem a celozrnným pečivem    102,-

Úterý          21. 1 .2020

Polévka:       Kulajda      19,-

Menu I.        Hovězí medailonky na žampiónech s vařenými brambory    99,-

Menu II:       Jemné kuřecí rizoto s hráškem sypané strouhaným sýrem s kyselou okurkou 94,-

 Menu III:     Smažené tvarůžky s vařenými brambory a tatarskou omáčkou    94,-

 

Středa         22 .1. 2020

Polévka:        Zelná Bong Seng    19,-

Menu I.         Hovězí tokáň s dušenou rýží    99,-

Menu II.        Holandský řízek se sýrem s bramborovou kaší a kyselým okurkem  97,-

Menu III.       Gratinovaná brokolice s rajčaty a provensálským kořením s vařenými brambory    94,-

Čtvrtek       23. 1. 2020

Polévka:        Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi        19,-

Menu I.         Staročeská vepřová krkovička s červeným zelím a houskovými knedlíky    98,-

Menu III:       Zapékané brambory s uzeným masem, kyselá okurka     94,- 

 

 Pátek        24. 1. 2020

Polévka:       Hrachová s párkem    19,-

Menu I.        Grilovaný losos Escorial s rajčaty a olivami s vařenými brambory    99,-

Menu II.       Špagety s mletým vepřovým masem sypané strouhaným sýrem     95,-

Menu III.      Lívanečky s lesním ovocem a zakysanou smetanou     90,-