Hotel IBERIA***

Týdenní menu

Pondělí   21.5.2018

Polévka     0,22 l Podkrkonošské kyselo 17,-Kč

Menu I.     120 g Marinovaná vepřová panenka s houbovým ragú a bramborovými rösti 110,-Kč

Menu II.    300 g/120 g Špagety s vepřovým masem a rajčaty sypané strouhaným sýrem 94,-Kč

  Menu III.  300 g/100 g Míchaný listový salát s grilovaným Hermelínem a brusinkami s křupavou česnekovou bagetou   94,- Kč       

 Úterý      22.5.2018

Polévka     0,22 l Uzená polévka s masem a kroupami 17,-Kč

Menu I.     120 g Vepřové ražničí s čerstvou cibulkou s vařenými brambory a tatarskou omáčkou 94,-Kč

Menu II.   250 g Pečené baby kuřátko se zeleninovým ragú a šťouchanými brambory  99,-Kč

  Menu III.  300 g /100 g Rizoto z vepřového masa sypané strouhaným sýrem, kyselá okurka 94,- Kč     

 

Středa      23.5.2018

Polévka        0,22 l Drůbeží vývar s rýží a zeleninou 17,-Kč

Menu I.      120 g Zámecká kuřecí prsíčka se šunkou a Nivou s bramborovou kaší 94,-Kč

Menu II.     350 g Zapečené šunkové flíčky s kyselou okurkou  92,-Kč

Menu III.   200 g Hrachová kaše s cibulkou a klobáskou na roštu, kyselá okurka, chléb 92,-Kč

Čtvrtek      24.5.2018

Polévka      0,22 Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi 17,- Kč

Menu I.      120 g Mixed grill z vepřové panenky, kuřecích prsíček a hovězí roštěné s bylinkovým máslem a kořeněnými brambory 110,-Kč

Menu II.     120 g Hovězí kostky na pepři s dušenou rýží 95,-Kč

Menu III.  150 g Švýcarské sýrové ražničí s vařenými brambory a tatarskou omáčkou 94,-Kč

 

Pátek      25.5.2018

Polévka     0,22 l Gulášová  17,-Kč

Menu I.    150 g Plněný paprikový lusk s rajčatovou omáčkou a houskovými knedlíky 95,-Kč

Menu II.   150 g Treska marinovaná v kari a paprice pečená se slaninou, cibulí, paprikou a rajčaty s vařenými brambory maštěnými máslem 119,-Kč

 Menu III. 300 g Jablková žemlovka, ovoce 90,-Kč