Hotel IBERIA***

Týdenní menu

Pondělí    20.11. 2017

Polévka          0,22 l   Frankfurtská polévka s párkem a brambory   17 Kč

Menu I.          120 g   Kuře pečené na španělský způsob s vařenými brambory 93 Kč

Menu II.         120 g  Španělský ptáček s jasmínovou rýží a okurkovým salátem 102 Kč

Menu III.        200 g   Fazolky na smetaně s vařenými brambory a vejci   92 Kč

 

Úterý      21.11. 2017

Polévka          0,22 l  Krupicová s vejcem   17 Kč

Menu I.          120 g  Smažený řízek z vepřové kotlety s bramborovou kaší   94 Kč

Menu II.         120 g   Hovězí nudličky Stroganov s dušenou rýží   99 Kč

Menu III.        300g/80 g Míchaný listový salát s čerstvou zeleninou a anglickým roastbeefem s koprovým dressingem     99 Kč      

                       a křupavou bagetou 

Středa      22.11. 2017

Polévka          0,22 l   Kozí brada   17 Kč

Menu I.          120 g   Vídeňský hovězí guláš s karlovarskými knedlíky sypaný čerstvou cibulkou a strouhaným křenem   95 Kč

Menu II.         350 g/120g Bramborové gnocchi s kuřecími kousky, smetanou a list. špenátem   99 Kč

Menu III.         300 g  Bryndzové halušky s opečenou slaninou a míchaným zeleninovým salátem  92 Kč

 

Čtvrtek      23.11. 2017

Polévka          0,22 l   Česneková Madrileňa 17 Kč

Menu I.          120 g   Medailonky z vepřové panenky s žampionovým sauté s 1/2 bramborovými placičkami a 

                                  1/2 opečenými brambory                                         110 Kč

Menu II.         120 g  Kuřecí steak Caprese s rajčaty a mozzarellou s vařenými brambory    94 Kč                         

Menu III.         200 g   Smažený květák s vařenými brambory a tatarskou omáčkou   92 Kč

 

Pátek      24.11. 2017

Polévka         0,22 l Hráškový krém se šunkou 17 Kč

Menu I.         120 g Roštěná na roštu se šunkou a vejcem s vařenými brambory a tatarskou omáčkou  110Kč

Menu II.       300 g V medu a chilli marinované kuřecí špalíčky s bramborovou kaší  93 Kč

Menu III:      300 g  Jablková žemlovka   90 Kč