Hotel IBERIA***

Týdenní menu

Pondělí      22.4.2019 - Velikonoční pondělí

HOTEL UZAVŘEN

     

    

Úterý         23.4.2019

Polévka      Podkrkonošské kyselo 17,- Kč

Menu I.      Kuřecí stehýnko á la bažant s bramborovými knedlíky a vídeňskou cibulkou  94,- Kč

Menu II.     Kuřecí řízek smažený se salátem Coleslaw  94,- Kč

Menu III.    Brynzové halušky s opečenou slaninou a míchaným zeleninovým salátem  93,- Kč

 

Středa       24.4.2019

Polévka      Hovězí vývar s masem a nudlemi  17,- Kč

Menu I.       Roštěná na slanině s jasmínovou rýží a rajčatovým salátem s cibulí  110,- Kč

Menu II.      Vepřové kostky s dušenou karotkou a hráškem s vařenými brambory  95,- Kč

Menu III.    Holandský sekaný řízek se sýrem a bramborovou kaší s kyselým okurkem  95,- Kč

 

Čtvrtek       25.4.2019

Polévka       Kulajda  17,- Kč

Menu I.       Konfitovaná kachní roláda s dušeným červeným zelím a žemlovým knedlíkem  105,- Kč

Menu II.      Slezské smotky z vepřové panenky se šťouchanými brambory a salátem z kysaného zelí  102,- Kč

Menu III.     Gratinované Portobello s bramborovým špízem a koprovým dressingem s malým rukolovým salátkem  98,- Kč

Pátek          26.4.2019 

Polévka       Bramborová  17,- Kč

Menu I.       Krůtí medailonky se žampiónovým sauté s 1/2 opékanými brambory a 1/2 bramborovými placičkami  99,- Kč

Menu II.      Zapečené francouzské brambory s uzeným masem, kyselý okurek  92,- Kč

Menu III.     Tvarohové knedlíky s ovocem sypané cukrem přelité rozpuštěným máslem  90,- Kč