Hotel IBERIA***

Týdenní menu

Pondělí    11.12. 2017

Polévka          0,22 l   Hovězí polévka s masem a domácími nudlemi    17 Kč

Menu I.          250 g   Pečená vepřová žebírka se šťouchanými brambory s cibulkou, zelný salát   95 Kč

Menu II.         300 g  Plněné bramborové knedlíky uzeným masem s kysaným zelím a opečenou cibulkou   93 Kč

Menu III.        120 g Smažený Hermelín s vařenými brambory a tatarskou omáčkou      92 Kč  

                              

 

Úterý      12.12. 2017

Polévka          0,22 l  Zelná Bong Seng  17 Kč

Menu I.          120 g  Pikantní kuřecí směs s žampiony a paprikou a dušenou rýží  93 Kč

Menu II.         120 g  Maďarský vepřový guláš s bramborovými haluškami    94 Kč

Menu III.        200 g Čočka na kyselo s vařenými vejci a kyselou okurkou     92 Kč   

                     

Středa      13.12. 2017

Polévka          0,22 l   Fazolová polévka s párkem   17 Kč

Menu I.          120 g   Pernštýnský vepřový řízek s opékanými brambory   94 Kč

Menu II.         150g   Smažené kuřecí řízečky v kukuřičných lupíncích se salátem Coleslaw z červeného zelí   94 Kč

Menu III.         200 g  Pečené koleno s dušeným zelím a vařenými brambory s opečenou cibulkou  94 Kč

 

Čtvrtek      14.12. 2017

Polévka          0,22 l   Boršč   17 Kč

Menu I.          250 g  Králík pečený s cibulí a česnekem se šťouchanými brambory a zelným salátem  101 Kč                                      

Menu II.         200 g   Vepřové ledvinky na cibulce s houskovými knedlíky   92 Kč                    

Menu III.         300 g  Bramborový guláš s uzeninou a hlívou ústřičnou, chléb   92 Kč

 

Pátek      15.12. 2017

Polévka         0,22 l  Šumavská bramboračka  17 Kč

Menu I.         120 g  Znojemská hovězí pečeně s jasmínovou rýží  95 Kč

Menu II.       150 g  Smažené rybí filé s bramborovou kaší a máchaným zeleninovým salátem  105 Kč

Menu III:      300 g  Ovocné tvarohové knedlíky   90 Kč