Hotel IBERIA***

Týdenní menu

Pondělí   16. 7. 2018

Polévka     0, 22 l Slepičí vývar s masem a nudlemi 17,-Kč

Menu I.     120 g Pikantní masová směs s dušenou rýží  93,-Kč

Menu II.    150 g Vepřový vrabec s dušeným špenátem a bramborovými knedlíky  94,-Kč

Menu III.  300 g Křupavý ledový salát s cherry rajčátky a zeleninou s kuřecí Saltimboccou a česnekovou bagetou 95,-Kč

 Úterý      17. 7. 2018

Polévka     0,22 l Květáková 17,-Kč

Menu I.     120 g Vepřová líčka na červeném víně s kořenovou zeleninou a bramborovou kaší  99,-Kč

Menu II.   300g/120 g Jemné kuřecí rizoto s žampióny s hráškem sypané strouhaným sýrem s kyselou okurkou  93,-Kč

Menu III. 120 g Plněný paprikový lusk s rajčatovou omáčkou a houskovými knedlíky   93,-Kč

 

Středa      18. 7. 2018

Polévka       0,22 l Fazolová s párkem  17,-Kč

Menu I.      120 g Hovězí tokáň s dušenou rýží  99,-Kč

Menu II.    120 g Smažené vepřové řízečky s bramborovým salátem  96,-Kč

Menu III.  200 g Bramborové knedlíky plněné uzeným masem s kysaným zelím a opečenou cibulkou   94,-Kč

 Čtvrtek 19. 7. 2018

Polévka      0,22 l  Ruský boršč   17,- Kč

Menu I.      120 g Beskydské medailonky z vepřové panenky s bramborovými placičkami    99,- Kč

Menu II.     120 g Kantonské nudle s kuřecím masem s bambusovými výhonky a zeleninou    93,- Kč

Menu III.    200 g Bramborový guláš s uzeninou, chléb   90,- Kč

Pátek 20.7.2018

Polévka     0,22 l   Špenátová s osmaženou houskou  17,- Kč

Menu I.     120 g   Roštěná se sázeným vejcem s opékanými brambory a tatarskou omáčkou   110,- Kč

Menu II.    150 g  Grilovaný losos Escorial s rajčaty a olivami s vařenými brambory maštěnými máslem   119,- Kč

Menu III.   180 g Lívanečky s lesním ovocem a zakysanou smetanou  90,- Kč